Forum Kuralları PDF Yazdır e-Posta
Sultan Tarlacı tarafından yazıldı.   
Çarşamba, 22 Temmuz 2009 08:54
1.2/5 (9 oy)

Dikkat!
Birinin sizin zihnine uzaktan etki ederek davranışlarınızı değiştirdiğini ve size istemediğiniz şeyler yaptırdığını düşünüyor iseniz mutlaka bir psikiyarti uzmanı ile görüşmelisiniz. Bu ŞİZOFRENİ ve PSIKOZ denilen ciddi bir akıl sağlığı bozukluğunun bir belirtisidir. Bu durum günümüzde gayet iyi şekilde ilaçlarla tedavi edilmektedir. Tedavi için psikiyatra düzenli aralıklarla takipte olmak esasdır. Elektromanyetik dalga veya telepati ile beyine yerleştirilen çiplerle kontrol edildiğini söyleyen bazı kişi var… Aile ilişkilerinin bozulduğunu iddia edenler var. Beynine baktığımızda bu imkansızdır. Davranışlar çok karmaşıktır ve birisi sizi uzaktan kodlayıp cinayet işletemez. Birisi size yapmak istemediğiniz bir şeyi yaptıramaz. Çoğunlukla kişiler, FBI, CIA ve MIT’in kendilerini kontrol ettiklerini söylemekte. Ancak şunu sormalılar önce kendilerine: “neden beni seçtiler ki?” Yani ayrıcalığın ne, hangi etkin konumdasın ki seni seçmiş ve uzaktan seni kontrol ediyorlar. Bu şekilde kontrol edildiklerini, iradeleri dışında hareket ettiklerini düşünen kişiler mutlaka psikiyatr ile görüşmeleri gerekmektedir. Bu çok ciddi akıl hastalığının bir belirtisidir. Sorun düzelmiyor ise tekrar psikiyatr ile görüşmeleri gerekir… Diğer bir prensipte şudur, siz Tanrı ile konuşuyorsanız sorun yok, ama Tanrı sizinle konuşuyor ise psikiyatriye gitmelisiniz.

Benzer şikayetleri olan yakınınız veya arkadaşlarınız var ise psikiyatr ile görüştürmeniz, bu yakınması olan kişilerin yeni bir hayata başlamasını sağlayabilir. Genellikle bu yakınması olan kişiler bunu hastalık olarak düşünmez ve hekimle görüşme talebini reddederler.

EvreninDili.com sitesi bu konularda herhangi bir danışmanlık veya tedavi hizmeti vermemektedir. Bu konudaki paylaşım ve maillere yanıt verilmemektedir.


Kurallarımız
1- Forumda yazılan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez.

2- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.

3- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi).

4- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.

5- Yorum amacı taşımayan, salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır.

6- Her türlü taciz edici yazı yasaktır.

7- Forumda, BUNUN GİBİ BÜYÜK HARFLERLE YAZI YAZMAK kesinlikle yasaktır!

8- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanıtımı yasaktır.

9- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici resimler dışında resimler kullanılamaz. İmzalara resim eklenemez.

10- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajları değiştirme ve silme hakkına sahiptir.

11- Forum kurallarına uymayan üyeler yöneticiler tarafından uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir.

12- Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır.

13- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

14- Ayrıca aşağıdaki hükümler geçerlidir:

Son olarak;

1-Şahıslar, bu sitede bu suçları işlerse, işledikleri bu suçlar, bu yazının sitede tebliği dolayısıyla kesinlikle icrai ve kastidir. Her suçun cezası için de hukuki yollara başvurulacaktır.

2- Üyelerin işledikleri suçlardan diğer üyelere karşı site yönetimi sorumluluğu kabul etmez. Bu suçların işlenmesinde, EvreninDili.com, bu yazıyı ve sitenin yasal sorumluluğunu yayınlaması nedeni ile bu suçlara iştiraki ve suçun oluşmasında herhangi bir taksiri de kabul etmez. Her üye siteye üye olmakla kendi “insan olma haysiyeti”ne yakışır şekilde davranmak sorumluluğunu kendisi taşımaktadır.

3-Sitemize ve yöneticilerimize yönelik işlenen suçların hukuki yollarla yaptırımlarının uygulanmasını sağlayabilmek için üye olanların güvenlik nedeniyle IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Gerektiği zaman bu IP adreslerinden bulundukları ortam tespit edilecek ve haklarında yasal işlem başlatılacaktır.

4-Siteye üye olanlar bu yazıdaki ifadeleri, sitenin yasal sorumluluğunu ve forum kurallarını kabul etmiş bulunur.

5-EvreninDili.com fal, falcılık gibi kehanet yöntemleri, cin-peri-şeytan-ruh çağırma ile çeşitli psikiyatrik/ruhsal hastalıkların tedavisi için herhangi bir danışmanlık veya tedavi hizmeti vermemektedir. Kişiler kendileri ile ilgili konularda bireysel talep ve istekler yapamaz. İstek yapan kişi bir kez yaptığında uyarılır, tekrarladığında IP no'su uyarılmadan bloklanır. Yukarıda bahsedilen amaçlarımız dışında olduğu için, sitede veya forumda bireysel fal, kahanet ve gelecek danışmanlığı gibi isteklere yanıt verilmemektedir.

www.EvreninDili.com Yönetimi

Son Güncelleme: Perşembe, 09 Ocak 2014 13:24